1117 poze   436231 vizite
Albume
AAA contact   Sonia puiutzu meuACHIZITII NOI-EXPO LEIPZIG 2012Adi_o-Fructe din gradina mea   albine   bolile pomilor   caise   cirese   gradina in ziua de Paste-2009   mere      Taierile la mar-primavara 2013   pere   primavara 2008   productie 2009   promitator   prune   trandafiri   visine   vita-de-vie      butasi neprinsi      forme de conducere pt vita de vie      plantare vita de vie 2013      struguri de masa      struguri pentru vin      vita de vie 2012      vita de vie 2013         atac de acarieni         ce poate fi      vita de vie nobila      vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt   zmeuraADY_O-Altoirea pomilor-GRAFTING -ochi dormind   altoirea Chip-o metoda pe cat de simpla pe atat de eficienta      lamai altoit prin metoda Chip   altoirea sub coaja in cap de altoire cu ramura detasata   altoiri martie 2011-evolutie   copulatie perfectionata   cum se altoieste in ochi dormind   lamai altoit in despicatura   pomisorii mei   primavara 2008 aprilieADY_O-FOSILE-DINTI DE RECHIN FOSILIZATI VECHI DE PESTE 50MIL ANI   mandibula crocodil   Ultimele achizitiiADY_O-URIAS MAGHIAR-MAGYAR ORIAS- HUNGARIAN GIANT HOUSE PIGEON 2015   ADI_O-POMMERSCHE KROPFER- gusat pomeranian      ACHIZITII NOI - EXPO LAIPZIG 2011      gusati pomeranieni adusi din germania      Pt Vio      pui gusati 2009         pui urias maghiar 2009   HRANA PORUMBEI      Champion- concurs      FURAJ GRANULAT PT PORUMBEI      hrana Champion -Ungaria         Champion-cioc scurt      hrana Natural-pt crestere      hrana Ungaria altfel      hrana Versele Laga   porumbeii mei in expo   prima mea diploma de campion   pui 2010   PUI URIAS MAGHIAR 2013   STANDARDUL RASEI URIAS MAGHIAR   tineret noiembrie 2009   URIASI MAGHIARI MATURI SI PUI AUGUST 2012   videoCUM SE NUMESTE PLANTA ACEASTAde-ale gurii - in aer liberexperiment butasi pusi la inradacinatexpo ian 2009 cluj-napocaNOUA VOLIERAPALMARESPERECHI 2011   GUSATI POMERANIA 2011      GUSAT POMERANIA 2012         pui gusati 2012   PUI 2011   URIASI MAGHIARI 2011PICTURI PORUMBEIPORUMBEII MEI IN EXPOZITIA NATIONALA CLUJ 2013STANDARDUL RASEI GUSAT POMERANIANVANZARE 2017   Vanzare Oferta la pui gusati albi tardivi 7 bucati la 600 lei

membru din 5 ianuarie 2007

copulatie perfectionata

altoirile au fost executate in aprilie cu vlastari recoltati pe loc
calusarea a decurs aproape perfect
calusarea a decurs aproape perfect
Prun \'\'Stanley\'\' altoit in copulatie perfectionata pe corcodus
Prun \'\'Stanley\'\' altoit in copulatie perfectionata pe corcodus
SANY0072
SANY0072
SANY0013
SANY0013
SANY0014
SANY0014
SANY0015
SANY0015

Comentarii album • 43
alexandruionutz 12 iunie 2013  
frumos felicitari.
Raportează
anonim
diaconu maria 14 octombrie 2012  
vreau explcati de la inceput si pina la sfirsit clare cum se altoeste un cires va multumesc
Raportează
anonim
liviu 13 mai 2012  
multumesc foarte mult
Raportează
anonim
liviu 12 mai 2012  
domnule pumosu am altoit in martie anul acesta un mar un prun si un cais in pana.s-au prins daca ii desfac legatura se poate intimpla ceva,sau daca intra apa in spartura de la portaltoi are ceva trebuie protejat cumva.multumesc
Raportează
pumosu 12 mai 2012  
nu mai trebuie protejat cu nimic.puteti desface legaturile!
Raportează
anonim
alex 4 mai 2012  
salutare...am altoit si eu in acesta primavara cateva ramuri de cais intr-un prun folosind copulatia perfectionata si mi s-au prins toate (o satisfactie imensa fiind prima data cand altoiesc)dar nu stiu cand trebuie sa desfac folia de pe punctul de altoire.Precizez ca lastarii de pe altoi au aproximativ 7-8cm.
Raportează
pumosu 4 mai 2012  
mai lasa-le cateva zilesi apoi desfa-le cu grija si tot cu grija leaga-le din nou.asta ca sa nu se stranguleze altoiul si la un vant mai puternic sa nu-l rupa!
Raportează
anonim
alex 4 mai 2012  
ms mult
Raportează
anonim
liviu 29 aprilie 2012  
cum se altoieste in copulatie ca nu inteleg
Raportează
anonim
Adi 4 aprilie 2012  
Cam cat timp ia pana pornesc mugurasii de pe altoi de prun? Ma raportez la momentul cand apar mugurasii pe portaltoi. Am altoit imediat inainte sa intre portaltoiul in vegetatie.
Cat de mult conteaza calitatea altoiului de prun? Eu neavand ramuri cum scrie la carte am folosit ramuri cu muguri din aia tripleti(insa recoltate la timp si pastrate cum trebuie)
Raportează
pumosu 25 aprilie 2012  
de regula mugurii altoiului pornesc mai tarziu decat cei ai portului. ar cam trebui sa porneasca
Raportează
floryin 30 martie 2012  
poza SANY0072 este facuta in zia altoiri?
Raportează
BerceanuMarius 13 martie 2012  
! ! ! CARTI AGRICOLE DE VANZARE ! ! !
Raportează
puiudeep 30 decembrie 2011  
la multi ani!
Raportează
anonim
Cosmin 18 decembrie 2011  
Pot sa pun clei de pom in masticul de altoit????ms
Raportează
pumosu 19 decembrie 2011  
de ce sa pui clei de pom?
Raportează
anonim
puiu 20 noiembrie 2011  
multumesc, cais o sa altoiesc in corcodus,
numai bine, si o sa mai apelez, sunteti de un real ajutor
Raportează
pumosu 21 noiembrie 2011  
cu multa placere!
Raportează
anonim
Adi 18 noiembrie 2011  
Domnule Oltean, exista cumva specii de corcodus care nu primesc altoi de prun(stanley)? Corcodusii mici(diam<4cm) la care am eu acces(peste 150, in livada unui amic) cresc din radacinile a 3 corcodusi batrani. Cand sunt mici (diam<1cm) au coaja neagra si parca data cu faina, apoi cand trec de diam=1cm coaja devine neagra cu nuante de rosu f. inchis, un bordeaux f. inchis(si nu verde inchis cum e cel din a treia poza sus la dumneavoastra in album). Fructul bombilor batrani este rosu deschis. pomisorii nu cresc absolut deloc la baza trunchiului batranilor ci din niste radacini groase din acesti pomi la distante de 2,3m de pomii tata. Mentionez ca cred ca nu gresesc tehnic nimic, altoirea in ochi dormind imi iese ok la alte specii(visin, mar, piersic), dar cu acesti pomisori si altoi Stanley din 40 nu mi-a iesit absolut niciunul. Sa fie oare de vina umbra deasa in care stau? Sau lipsa apei din belsug? Ei au intr-adevar un metabolism f. incet din ce am observat.
Raportează
pumosu 18 noiembrie 2011  
din cate stiu eu,incompatibilitate cu corcodusul nu are decat soiul tuleu gras,care trebuie altoit cu intermediar.nu cunosc specia de corcodus pe care o descrieti.eu folosesc soiul cu fructe galbene.acolo e ceva in neregula daca nu s-a prins nici unul.cand ati altoit?
Raportează
anonim
Adi 18 noiembrie 2011  
Am altoit in ochi dormind la jumatatea lui mai anul acesta. Stiu ca e indicat sa altoiesc mai tarziu dar cum eram f. entuziast... In perioada aceea a plouat f. mult si nu am avut probleme cu coaja, se desprindea perfect. In acea perioada am altoit in acelasi mod tot prun Stanley pe niste piersici ai mei si a mers perfect, altoii s-au prins asa de bine ca unii au ajuns acum si la 1m lungime si grosimea unui creion. Din 10 cati am incercat 7 s-au prins bine. Cum am zis, nu cred ca e ceva foarte in neregula cu tehnica mea care e standard dealtfel. Corcodusii batrani din care creste puietul sunt foarte vigurosi si f. productivi si nu le creste puiet gramada pe trunchi, la radacina, ca la altii, ci la oarece distanta. Altoii ii iau chiar din niste pruni Stanley tot de acolo din livada.
Raportează
anonim
puiu 17 noiembrie 2011  
Pumosu, te-am itrebat daca merge cires pe corcodus pentru ca am la tara multi corcodusi care au iesit aiurea 20-30 cm in diametru la baza, n-am altoi de prun inca. Daca exista posibilitate sa prinda cires pe corcodus ce procent exista sa se prinda?
Iti multumesc pentru raspunsurile rapide pe care le dai.
Cu deosebit respect, Puiu
Raportează
pumosu 18 noiembrie 2011  
nu merita incercat.de ce nu altoiesti in corcodus prun,cais piersic sau nectarin?
Raportează
anonim
Adi 18 noiembrie 2011  
Daca stati pe langa Bucuresti puteti lua pe degeaba in februarie-martie crengute altoi prun sau altceva de la Statiunea pomicola Baneasa(vis-a-vis de aeroportul Baneasa). Ei tund copacii prin perioada aia si crengile taiate le arunca. Vorbiti cu vreunul de acolo si va da. Sunt oameni cumsecade.
Raportează
anonim
puiu 16 noiembrie 2011  
inca o intrerbare mai am, pot altoii cires in corcodus?
Astept raspuns, o zi buna.
Raportează
pumosu 16 noiembrie 2011  
nu are rost sa incerci cires pe corcodus.mai bine pe visin sau cires salbatic
Raportează
anonim
piano 2 iunie 2011  
Sunt mult mai multi cei care va admira munca.Putini cei care va si scriu.Eu de mult timp va citesc cu interes postarile dar abia acum indrznesc sa va spun:
Felicitari domnule Pomosu
Raportează
anonim
niin 4 martie 2010  
buna ziua!
aveti niste imagini cum se pregatesc, altoiul si portaltoiul in cazul copulatiei perfectionate? Eventual un link, care sa aiba imagini. Multumesc!
Raportează
anonim
mihai 30 ianuarie 2010  
d-le pumosu am uitat sa va rog ceva ce care deja eu am inceput Mi-a spus cineva ca se poate altoi vie nobila in agud{in zona care stau eu nu merge via nobila)am plantat un agud cam de 5 cm in diametru si o vita de vie nobila unl aproape de altul in primavara trcuta,acum dupa sfatul celui care a auzit asta,ar trebui sa trec vits prin agud(ca un marcot)si dupa un an se prinde si creste excelent de bine Ce parere aveti?
Raportează
anonim
mihai 30 ianuarie 2010  
Multa sanatate iti doresc si sa ai parte de tot ce iti doresti!Vroiam sa te intreb cate csva dar am ramas uimit de ceia ce faci Iti doresc mult succes As vrea si eu porumbei insa stau la bloc Cand eram mai micut aveam destui,nu chiar elita,dar insa erau splendoarea comunei mele Acum ca stau la bloc ma chinui sa altoiesc plante,un trandafir si un lamai Trandafirul l-am altoit tot dupa sfaturile tale,cred ca am gresit ceva pt ca incepuse sa ii dea frunza si am scos folia,lamaiul nu stiu ce sa fac,oricum are aproape dimensiunea unui creion si mai trebuie sa astept pana o tunde o cunostinta lamaiul,"fac bine daca ii fur un lastar mic?
"
Raportează
anonim
un oarecare 18 ianuarie 2010  
Felicitari domnule si sa-ti dea D-zeu tot ce-ti doresti,dupa inima ta aia mare. Sanatate
Raportează
anonim
d.b. 29 martie 2009  
va rog sa postati mai multe imagini si informatii despre altoirea pomilor fructiferi.Sper ca nu cer prea mult.Am o livada mica pentru familie si vreau sa o ingrijesc.Stiu ca sunt si carti dar cu servici,copii,casa,gradina timpul este foarte scurt.rnVa multumesc anticipat.
Raportează
pumosu 29 martie 2009  
aici aveti imagini cu cateva metode de altoire: www.jardin-mundani.com/empelts/INJERTOS.htm
Raportează
anonim
mitrea 9 martie 2009  
felicitari pt demersul dvs.!
Raportează
bl3nch3 26 februarie 2009  
f frumos ,felicitari
Raportează
anonim
negrea 26 ianuarie 2009  
Va admir pasiunea si perseverenta in tot ce faceti. Daca a-ti fost ridiculizat fiti sigur ca au facuto ignorantii sau oamenii fara preocupari constructive, care n-au reusit sa inbine nici macar o data utilul cu placutul . Sincere felicitari si un an bun intot ceea ce va preocupa.
Raportează
anonim
soferu 19 ianuarie 2009  
vreau sa-mi spunrti si mie de unde sa incepce trebuie sa fac prima data ,ca sa obtin pomii pe care trebuie sa-i altoiesc.va rog din suflet sa mi scriti detaliat ,am gasit gasit la dumneavoastra altoirea ochi dormind dar vreau mai multe detaliisi dati-mi adresa de unde sunteti pe un mailsau ne de tel.multumesc si astept raspunsul
Raportează
pumosu 19 ianuarie 2009  
0749293127
Raportează
anonim
marian 29 noiembrie 2008  
faceti un lucru minunat ptr care cel de SUS va va multumii inmiit,aceste lucruri ar trebui sa fie popularizate de mai toti fostii profesori de pomicultura,legumicultura,horticultura,apicultura si nu tinute ascunse,chiar daca sint carti si imagini desenate-prea putin ptr majoritatea oamenilor de la tara si chiar de la oras,aceste fotografii pe deplin explicative ajung chiar sa dumireasca pina si pe cel mai incuiat doritor ,pacat am fost o patrie plina de pepiniere si de oameni bine scoliti in acest sens,dar sa ales praful de toata munca atator generati de oameni,exemplul dmv trebuie sa continue,ptr ca macar la nivel de gospodarie acest lucru sa devina ceva banal si factor de prosperitate individuala,ptr ca aceasta talpa a tarii -taranul roman sa nu ramana doar o amintire,deja este un om obosit uitat lasat in neantul greutatilor si la mana strainilor.Aceasta popularizare trebuie sa continue neincetat ptr ca fiecare gospodarie sa aibe prosperitatea minima,am ajuns in 2008 si multi nu stiu sa obtina rasaduri,nu stiu inca sa altoiasca un pom sa aibe grija de un stup si cate altele cu toate ca aceste lucruri sint milenare in aceasta tara inca de pe vremea dacilor,majoritatea sau obijnuit sa-si procure semintele direct de la magazin -un lucru tare indoielnic si nefast la nivel de tara,inca mai avem lucruri cu adevarat curate si de buna calitate ce ar trebui inmultite la nivel de gospodarie-nu seminte create genetic ,nu ingrasaminte nocive si multe altele.
Raportează
pumosu 3 decembrie 2008  
multumesc pt mesaj.va spun sincer ca am fost foarte miscat de cuvintele pe care le-ati scris.din pacate nu mai exista interes din partea tinerilor pt aceste frumoase si chiar nobile preocupari.multi rad de tine sau chiar te ridiculizeaza daca ai astfel de hobby-urii. si asta nu numai la noi.de exemplu am fost zilele trecute la o superba expozitie de porumbei in germania, la dortmund si unde majoritatea expozantilor (proprietarilor)aveau peste 70 de ani!!! spuneau ca sunt foarte ingrijorati pt ca nu are cine sa le duca mai departe munca de zeci de ani pt perfectionarea si ameliorarea raselor de porumbei.rn eu am pus aceste poze cu explicatile aferente in speranta ca o sa starnesc interesul cuiva dar din pacate foarte putini m-au contactat.poate pe viitor...cine stie?rn va multumesc inca o data si toate cele bune!! rn cu respect,adi oltean
Raportează
anonim
vali 15 decembrie 2009  
domnule pumosu jos palaria.De citeva luni sunt interesat de metodele de altoit.Va citesc postarile cu maximum interes.Astept primavara sa ma apuc de altoit.
Daca voi avea neclaritati,imi voi permite sa va deranjez.Va multumesc.vali2009vl@yahoo.com
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.