pumosu
1113 poze   325776 vizite
Albume
AAA contact
   Sonia puiutzu meu
ACHIZITII NOI-EXPO LEIPZIG 2012
Adi_o-Fructe din gradina mea
   albine
   bolile pomilor
   caise
   cirese
   gradina in ziua de Paste-2009
   mere
      Taierile la mar-primavara 2013
   pere
   primavara 2008
   productie 2009
   promitator
   prune
   trandafiri
   visine
   vita-de-vie
      butasi neprinsi
      forme de conducere pt vita de vie
      plantare vita de vie 2013
      struguri de masa
      struguri pentru vin
      vita de vie 2012
      vita de vie 2013
         atac de acarieni
         ce poate fi
      vita de vie nobila
      vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt
   zmeura
ADY_O-Altoirea pomilor-GRAFTING -ochi dormind
   altoirea Chip-o metoda pe cat de simpla pe atat de eficienta
      lamai altoit prin metoda Chip
   altoirea sub coaja in cap de altoire cu ramura detasata
   altoiri martie 2011-evolutie
   copulatie perfectionata
   cum se altoieste in ochi dormind
   lamai altoit in despicatura
   pomisorii mei
   primavara 2008 aprilie
ADY_O-FOSILE-DINTI DE RECHIN FOSILIZATI VECHI DE PESTE 50MIL ANI
   mandibula crocodil
   Ultimele achizitii
ADY_O-URIAS MAGHIAR-MAGYAR ORIAS- HUNGARIAN GIANT HOUSE PIGEON 2015
   ADI_O-POMMERSCHE KROPFER- gusat pomeranian
      ACHIZITII NOI - EXPO LAIPZIG 2011
      gusati pomeranieni adusi din germania
      Pt Vio
      pui gusati 2009
         pui urias maghiar 2009
   HRANA PORUMBEI
      Champion- concurs
      FURAJ GRANULAT PT PORUMBEI
      hrana Champion -Ungaria
         Champion-cioc scurt
      hrana Natural-pt crestere
      hrana Ungaria altfel
      hrana Versele Laga
   porumbeii mei in expo
   prima mea diploma de campion
   pui 2010
   PUI URIAS MAGHIAR 2013
   STANDARDUL RASEI URIAS MAGHIAR
   tineret noiembrie 2009
   URIASI MAGHIARI MATURI SI PUI AUGUST 2012
   video
CUM SE NUMESTE PLANTA ACEASTA
de-ale gurii - in aer liber
experiment butasi pusi la inradacinat
expo ian 2009 cluj-napoca
NOUA VOLIERA
PALMARES
PERECHI 2011
   GUSATI POMERANIA 2011
      GUSAT POMERANIA 2012
         pui gusati 2012
   PUI 2011
   URIASI MAGHIARI 2011
PICTURI PORUMBEI
PORUMBEII MEI IN EXPOZITIA NATIONALA CLUJ 2013
STANDARDUL RASEI GUSAT POMERANIAN
VANZARE 2016
   Vanzare

membru din 5 ianuarie 2007

struguri pentru vin

bianca
bianca
Blauburger
Blauburger
Cabernet_souvignon
Cabernet_souvignon
Chardonnay
Chardonnay
Merlot
Merlot
Muscat de Ottonel
Muscat de Ottonel
Pinot Noir
Pinot Noir
Rizling Italian
Rizling Italian
Souvignon blanc
Souvignon blanc
Tamaioasa de Cserszeg
Tamaioasa de Cserszeg
Traminer roz
Traminer roz
Zweigelt
Zweigelt


Comentarii album • 29
Antarctica 13 noiembrie 2016  
Mulțumesc mult.
  Raportează
pumosu 14 noiembrie 2016  
Cu placere!
  Raportează
Antarctica 11 noiembrie 2016  
La sfarsit sau al 15 septembrie?
  Raportează
pumosu 13 noiembrie 2016  
Nu pot sa-ti spun o data exacta dar,in jur de 10-15 septembrie.Eu de cules, ii culeg in octombrie,la inceput,cand un pic se supramatureaza boabele.In 2015,cules in 2 octombrie,mustul (facut din toate soiurile pe care le am),la densimetru, am avut valoarea 25.Neavant un tabel de corespondenta,am presupus ca tot am avut un 210-220g zahar/litru.Asta in conditiile anului 2015.Anul asta au acumulat mai putin,avand in vedere ploile din iunie-iulie-august,respectiv 23 unitati pe densimetru.
  Raportează
Antarctica 10 noiembrie 2016  
La ce data este copt bine și dacă are acel roz insesizabil...
  Raportează
pumosu 11 noiembrie 2016  
La mine s-a copt in septembrie,e putin roz si are aroma de trandafir si acumuleaza mult zahar. imi place foarte mult soiul.
  Raportează
Antarctica 10 noiembrie 2016  
Buna, aveți tămâioasa de Csersegi?
  Raportează
pumosu 10 noiembrie 2016  
Am un singur butuc.Doar unul s-a prins.
  Raportează
Emil22 1 martie 2016  
Sa traiti stiu ca soiul bianca este un soi foarte bun si rezistent la boli si daunatori dar as vrea sa stiu necesita suport are cresteri puternice pentru ce se preteaza cel mai bine boltire spalier sau libera.?
  Raportează
pumosu 1 martie 2016  
Bianca se preteaza cel mai bine la spalier.La bolta nu am incercat.
  Raportează
Emil22 1 martie 2016  
Multumesc mult pentru informatie si as mai avea o rugaminte daca se poate sa imi trimiteti si mie la sfarsitul verii niste ramuri altoi de par contra cost bineinteles nu se pune problema am vazut ca aveti aromate de bistrita am inteles ca sunt un soi foarte bun
  Raportează
pumosu 1 martie 2016  
Din pacate nu mai am soiul.S-a uscat.
  Raportează
Emil22 1 martie 2016  
Multumesc mult oricum
  Raportează
danero2004 9 decembrie 2013  
Buna , ai facut vin cu Bianca ? Am luat si eu 2 butasi sa vad daca au corespondenta in vinul alb al vinului din capsunica

mersi
  Raportează
adriannnn 20 martie 2013  
super
  Raportează
anonim
ulyse 15 decembrie 2011  
in sud, in zona giurgiu si teleorman exista un soi blanc e si alb si negru si inca un soi naca sau nuca(denumirea taraneasca)cu un asemenea miez mucilaginoz,care isi lasa zeama la 2,3 zile dupa ce l-ai dat prin zdrobitor, dar nu necesita altoire la plantare...sunt nobile soiurile astea??
  Raportează
tanaseionel 12 octombrie 2012  
blancu este 1 singur,,alb,, la cules se scutura,e carnos si nu prea da zeama,dar e ft. parfumat
  Raportează
anonim
ulyse 13 decembrie 2011  
cum se deosebesc strugurii nobili de cei proveniti din HPD???
  Raportează
pumosu 13 decembrie 2011  
au miezul mucilaginos si aroma de urina de vulpe sau asa zisul gust foxat.intensitatea lui difera de la un soi la altul
  Raportează
anonim
boldor 23 martie 2011  
aveti aceste soiuri?aveti butasi de vanzare? pagina me boldor.sunphoto.ro va rog sa imi lasati mesaj aici
  Raportează
pumosu 23 martie 2011  
am unele dintre ele,dar nu de vanzare
  Raportează
uryasiimei 11 octombrie 2010  
vreau sa stiu cat ma costa si daca puteti sa trimiteti
  Raportează
pumosu 11 octombrie 2010  
nu inteleg la ce va referiti!!ce sa trimit?
  Raportează
anonim
ionut 8 aprilie 2010  
Daca as avea atatea tipuri de vie sa altoiesc ar fi prea frums, ce nue mari acolo (cabernet ,pinot noir, souvignon...etc De unde as putea face rost si eu de ele ?
  Raportează
pumosu 8 aprilie 2010  
eu am fost la institutul agronomic din cluj.de acolo mi-am luat cateva cordite pe altoirea din primavara
  Raportează
anonim
ionut 8 aprilie 2010  
ok. Mersi
  Raportează
anonim
popescu 12 martie 2010  
cum se altoeste via si in ce perioada? multumeswc anticipat
  Raportează
anonim
ionut 8 aprilie 2010  
inainte sa dea primavara se poate prin sudare .Tai tesit ambele(cele doua sa aibe aceeasi grosime) si le strangi tare cu banda, le izolezi bine si atat.numa ai grija sa nu se miste, daca le lipesti bine sigur se pinde.si vezi tai via dupa ce vezi ca se prinde ca sa aibe forta altoiu
  Raportează
pumosu 12 martie 2010  
pt noi, pt amatori,altoirea viei nu prea se recomanda.se poate altoi in mai- iunie in despicatura cu cordite recoltate in toamna si pastrate la frigider sau se poate altoi in verde in iunie -iulie .uite aici ceva interesant :www.youtube.com/watch?v=HFy8-aRfwH4
  Raportează
Către: pumosu

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.