pumosu
1113 poze   325768 vizite
Albume
AAA contact
   Sonia puiutzu meu
ACHIZITII NOI-EXPO LEIPZIG 2012
Adi_o-Fructe din gradina mea
   albine
   bolile pomilor
   caise
   cirese
   gradina in ziua de Paste-2009
   mere
      Taierile la mar-primavara 2013
   pere
   primavara 2008
   productie 2009
   promitator
   prune
   trandafiri
   visine
   vita-de-vie
      butasi neprinsi
      forme de conducere pt vita de vie
      plantare vita de vie 2013
      struguri de masa
      struguri pentru vin
      vita de vie 2012
      vita de vie 2013
         atac de acarieni
         ce poate fi
      vita de vie nobila
      vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt
   zmeura
ADY_O-Altoirea pomilor-GRAFTING -ochi dormind
   altoirea Chip-o metoda pe cat de simpla pe atat de eficienta
      lamai altoit prin metoda Chip
   altoirea sub coaja in cap de altoire cu ramura detasata
   altoiri martie 2011-evolutie
   copulatie perfectionata
   cum se altoieste in ochi dormind
   lamai altoit in despicatura
   pomisorii mei
   primavara 2008 aprilie
ADY_O-FOSILE-DINTI DE RECHIN FOSILIZATI VECHI DE PESTE 50MIL ANI
   mandibula crocodil
   Ultimele achizitii
ADY_O-URIAS MAGHIAR-MAGYAR ORIAS- HUNGARIAN GIANT HOUSE PIGEON 2015
   ADI_O-POMMERSCHE KROPFER- gusat pomeranian
      ACHIZITII NOI - EXPO LAIPZIG 2011
      gusati pomeranieni adusi din germania
      Pt Vio
      pui gusati 2009
         pui urias maghiar 2009
   HRANA PORUMBEI
      Champion- concurs
      FURAJ GRANULAT PT PORUMBEI
      hrana Champion -Ungaria
         Champion-cioc scurt
      hrana Natural-pt crestere
      hrana Ungaria altfel
      hrana Versele Laga
   porumbeii mei in expo
   prima mea diploma de campion
   pui 2010
   PUI URIAS MAGHIAR 2013
   STANDARDUL RASEI URIAS MAGHIAR
   tineret noiembrie 2009
   URIASI MAGHIARI MATURI SI PUI AUGUST 2012
   video
CUM SE NUMESTE PLANTA ACEASTA
de-ale gurii - in aer liber
experiment butasi pusi la inradacinat
expo ian 2009 cluj-napoca
NOUA VOLIERA
PALMARES
PERECHI 2011
   GUSATI POMERANIA 2011
      GUSAT POMERANIA 2012
         pui gusati 2012
   PUI 2011
   URIASI MAGHIARI 2011
PICTURI PORUMBEI
PORUMBEII MEI IN EXPOZITIA NATIONALA CLUJ 2013
STANDARDUL RASEI GUSAT POMERANIAN
VANZARE 2016
   Vanzare

membru din 5 ianuarie 2007

vita de vie-nu stiu ce soiuri sunt

nu stiu daca sunt nobili sau hibrizi
Pagini: 1 2
SANY0404
SANY0404
SANY0405
SANY0405
SANY0407
SANY0407
SANY0408
SANY0408
SANY0409
SANY0409
SANY0410
SANY0410
SANY0411
SANY0411
SANY0412
SANY0412
SANY0413
SANY0413
asta se pare ca e soiul Concord
asta se pare ca e soiul Concord
SANY0415
SANY0415
butucul are in jur de 40 ani.tata zicea ca e riesling italian dar dupa sinusul petiolar si forma fru
butucul are in jur de 40 ani.tata zicea ca e riesling italian dar dupa sinusul petiolar si forma fru
Pagini: 1 2


Comentarii album • 6
alex1006 13 noiembrie 2012  
la noi in sud se numesc vite producatoare.La cum arata si cum descrii strugurii par a fi zaibar(seybel 1000 denumirea stiintifica)sunt hibrizii cei mai apropiati calitativ de soiurile nobile.produc un vin pe cinste...cei albi daca sunt aromati, au coaja groasa si se scutura boabele foarte usor sunt blanc alb ...sunt foarte buni in amestec...
  Raportează
puiudeep 4 octombrie 2012  
par a fi 1001cei negrii, nova si ottonel cei albi, sunt hibrizi rezistenti fara prea multe pretentii la sol, tratamente fitopato. Nu se pot compara cu soiurile nobile.
  Raportează
pumosu 4 octombrie 2012  
vigoarea este slaba.strugurii sunt mijlocii ca marime, cilindro-conici,uneori aripati si boabele mici, dispuse des pe ciorchine (cu exceptia 2012).miezul e zemos foarte dulce.se coace la sfarsit de septembrie ,inceput de octombrie.frunza adulta este mijlocie de culoare verde deschis,cuneiforma cu cinci lobi.sinusul petiolar este in forma de acolada iar cele laterale adanci, in forma de lira.
este rezistent la ger,mediu rezistent la mana si fainare (via nu a fost stropita de foarte multi ani)cateodata observam atac de mana.in schimb soiul este sensibil la putregaiul cenusiu,cu exceptia lui 2012,cand din cauza secetei si a boabelor rare nu am observat atacul .


Raportează
  Raportează
pumosu 28 septembrie 2012  
descrierea facea referire la soiul pe care il stiu ca riesling italian
  Raportează
cupit 15 septembrie 2012  
cei albastri sunt 1001 sigur ca am si eu,sunt dulci si dau o culoare si o aroma vinului de invidiat:))la capitolul tarie sunt slabi dar in combinatie cu fraga de langa ei sunt o echipa de invidiat,unu da culoarea si aroma iar celalalt ii da taria.din cei doi strugurasi rezulta un vin de casa de nota 10,de consumat preferabil pana in luna mai anului urmator deoarece cand da caldura incepe sa fiarba iar si se oteteste.poti sa l tratezi dar eu cred ca macar ce faci cu mana ta sa bun,gustos si far chimicale.sa ai pofta:))!!!
  Raportează
floryin 14 septembrie 2012  
pare buni de vin
  Raportează
Către: pumosu

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.