recomand red melba, foarte aromate si gustoase, suculente, un mar foarte bun pt un mar de vara, ca mojoritatea celor de vara pulpa la supracoacere devine fainoasa,dar nu prea prind ele supracoacerea, sunt consumate de mult timp
Salut tuturor.Am si eu o intrebare daca se poate sami trimiteti raspunsul pe imail lupan.marius@yahoo.it. In ce luna se altoieste marul in ochi dormind,si in ce luna trebuie sa tai altoiul ,cum trebuie sal tin sa rezizte pina la altoire.Va multumesc.
FELICITARI ! AM SPUS SI REPET:- OMUL SFINTESTE LOCUL. MULTUMIRI PENTRU EXPLICATIILE SI DEMONSRATIILE PRIVIND ALTOIREA. AM INCERCAT SI EU CANDVA, DAR NU AM REUSIT. ACUM VOI INSISTA, PENTRU CA MI-AI DAT UN IMPULS SI MI-AI TANSMIS OPTIMISM.AM SI EU O LIVADA CU 80 DE POMI. MA LUPT CU PIRSICUL(BASICAREA FRUNZELOR),CAISI S-AU USCAT-NU REZISTA MAI MULT DE 10-12 ANI.ANUL ACESTA A FOST O PRIMAVARA FRIGUROASA(BRUME,STRES TERMIC) S-AU PIRDUT MULTE FRUCTE.
Trimite mesajÎnapoiNu poți trimite un mesaj fără conținut!Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje.Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.roMesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp.A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.Mesajul a fost trimis.